Thursday, November 25, 2010

Segmen: Saya Suka Blog Awak La !


Segmen nie dari blog Incik Ben Ashaari..
Lebih kurang macam game berantai la..
Macam best je bile bace care die..
That's why la zai join..
Weehuu!!

Ok la..
Nie senarai 5 blog yang zai suke <3...

Blog Pertama
Zai suka blog nie sebab die minat warna yg zai minat jugak..
Pink !!
Pastu die nie sepupu zai..
rasenye blog die nie x sah klu x bukak bile die buat entry baru..


Blog Kedua
Zai suka blog ni pulak sebab bile bace entry die,
xde yang tak tergelak..
kadang tue sampai guling-guling...
Korang try la bace..


Blog Ketiga
Blog nie best sebab banyak jugak info boleh dapat dlm blog nie..
Same dgn motto PDRM..
Cepat Mudah Tangkas...hehe
Beliau pon selalu jengok blog zai..


Blog Keempat
Blog yang nie pulak, zai suke sebab die rajin update..
Sentiase dlm list Top5 zai..
Mksudnye sentiase update..
i likeee!!


Blog Kelima
Blog noe zai suke sgt sebab banyak info pasal dslr..
Almaklum la zai nie sedang berjinak-jinak tekan shutter..
Siap subscribe lagi tau..
i luv photography !

Zai tahu segmen nie dari blog zai sendiri..
Sebab zai ade follow Incik Ben Ashaari..




p/s: ade byk lagi blog nak disenaraikan..sebab uolls sumer memang best...so jgn ade yg kcik ati klu xde ye...sowi syg !

12 comments:

  1. hehehehe...
    tahniah jugak pd anda..

    ReplyDelete
  2. SAYA SUKA BLOG AWAK LA .. http://sichumelpinky.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html


    hah, nak berantai punya pasal...hehe

    ReplyDelete
  3. TQ...suka ngan bLog ellen...hehe

    ReplyDelete
  4. mieza~~> betol2..huhu

    Ellen~~> welcome..

    ReplyDelete
  5. salam ziarah...wahh best2 blog pilihan zaimah...esp pasal dslr tu, tqqq for sharing

    ReplyDelete
  6. tq sumer...
    yup blog 2 mmg best..
    korang jgn lupe pegi terjah blog2 yg ade tue ye..
    syg korang lebih..

    ReplyDelete
  7. salam...huda jalan2 terjah kat sini..nic eblog...comel jer...huda follow yer..


    http://hudahazwani.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum,
Tinggalkan komen anda selepas baca.
Terima Kasih.

Related Posts with Thumbnails