Thursday, February 17, 2011

Geng Blog Gadis Semasa



Syarat-syaratnye:~

1. GBGS Hanya untuk para gadis ye anak2! blogger2 yang masih bersekolah, student IPT atau pekerja2 yang belum berkahwin, GBGS terbuka untuk anda!


2. Follow dan tinggalkan komen dan link blog korang if korang berminat untuk join.

3. Korang just perlu buat entry ringkas pasal blog Dunia Izryn ni. Seringkas mungkin jek, tayah panjang2..then backlink kan pada blog aku. So that senang untuk aku review blog korang balik.

4. Banner GBGS tesebut korang bleh amik di sidebar aku if korang berminat untuk letak kat blog korang. Nanti aku akan update exchange banner GBGS kat sidebar. Tu pun kalau berminat la.... aku tak paksa puuuunnn..

5. Review blog peringkat pertama akan bermula minggu ni hingga 25hb Feb. So, sape yg join 1st, blog dye la yg aku akan review dulu. Takdek potong Q yek! Harus adil dan saksama..


Review Blog:~
1. Blog yang sangat kemas, ringan, tak pening lalat bile tengok, senang nak bace entry.
Senang citer sgt bagus.
2. Header yang chantek serta tak berserabut.
3. Banyak info plus skali dengan tutorial.
4. Pink n chomel-chomel gitu.
5. Suke tengok butterfly cute itu macam tuan blog!
6. Sekian. Terima Kasih.

3 comments:

  1. hehe obviously i takleh nak join..hiks..:)

    ReplyDelete
  2. http://atipepelaq.blogspot.com/

    hye ni link blog awien..tq ZYMAH..=)

    ReplyDelete

Assalamualaikum,
Tinggalkan komen anda selepas baca.
Terima Kasih.

Related Posts with Thumbnails