Thursday, December 20, 2012

I'm Officially B2B

Salam peeps..

Lama tak menghupdate blog ni.
Almaklum la kemalasan mula melanda.

Harini nak buat pengumuman.
Sebenarnya dah lama nak buat entry ni, tapi bertangguh-tangguh.
Pengumumannya ialah...

From now on.. zai officially become a B2B.
So, lepas ni entry banyak pasal wedding la.
Tak salahkan kalau kita nak kongsi perjalanan majlis kita dengan orang lain kan.

Ohhoo.. dah kena buat research dah.
Pening 2 saat.

Tapikan secara tak langsung, kita dapat buat budget.
Apa yang perlu dan tak perlu.
Tak perlu nak membazir.
Selalu orang akan kata kehidupan lepas berkahwin tu lagi penting.

Korang doakan semuanya berjalan lancar ye.
Aminn.


Daa~

4 comments:

  1. hye ..
    Iera pon B2B 2013 jgak ...

    wish u all the best (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye dear..

      wish u all the best too.
      tq ye.

      Delete
  2. biLe wed date dear??

    Sya da foLLow blog Zymah. nnti visit/ foLLow Sya jugak ek~
    sya-orked.blogspot.com

    kite B2B- Dec 2013. Ngeee =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan8 ni In Sha Allah. Nanti boleh la kongsi2 cerita:)

      Delete

Assalamualaikum,
Tinggalkan komen anda selepas baca.
Terima Kasih.

Related Posts with Thumbnails